![]() |
|
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Въпроси/Отговори | Участниците тук | Календар | Търсене | Днешни публикации | Маркирай всички форуми като прочетени |
![]() |
|
|
Инструменти за темата | Начин на показване |
|
|
#11 |
|
Дата на Регистрация: Feb 2006
|
Здравейте!
Двигателите от серията LA са много добри за начинаещи, сравнително евтини и работят перфектно, но задължително с поне 10% нитрометан. Започват да текат отпред след като са работили 10-15 часа. Успех! За КОМЕТАТА - малко трудничко се пали, но като начало всеки мотор става.
|
|
|
#12 |
|
Изтрито!
|
|
|
|
#13 | |
|
Модератор
Дата на Регистрация: Jan 2006
|
Цитирай:
|
|
|
|
#14 |
|
Дата на Регистрация: Feb 2006
|
Гориво готово може да се намери при мен, но незнам дали няма да се приеме като раклама от модератора.
Почти всички моделисти знаят за магазина. Ако искаш пиши ми на steldi_air@abv.bg
|
|
|
#15 |
|
|
Искате ли да поговорим за реактивните двигатели. Ако някой има информация за тях да каже нещо, може и снимка да сложи, а ако има и някакви чертежи ще е супер.
|
|
|
|
#16 |
|
Модератор
|
rcd ,добра идея ,но според мен е по-добре да се отвори нова тема.А иначе за джет двигатели инфо колкото искаш дори аз и един мой приател бяхме почнали да правим един от турбина на турбо за алфа ромео,но е замразен проекта
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
fokke, значи си наясно с материята. Дай малко повече информация/може и на файл/ и подробен чертеж. Поне за сега ми е доста интересно.
|
|
|
|
#18 |
|
|
само погледнете това филмче...http://videos.streetfire.net/search/...4E9766ECC6.htm
|
|
|
|
#19 |
|
|
сега започвам да се занимавам с първия си модел за сега съм се спрял на МК-17 (за тренировачен модел)ако някои има някви предложения за добър и здрав двигател(за спортен или модел за забава) да казва и м/у другото кажете и няква апаратура
|
|
|
|
#20 |
|
Здравейте...Аз съм с O.S MAX 46AX. Страшен,много му се радвам...СЛожих го на PT 60 Trainer на Thunder Tiger! :razz:
Поздрави! Подпис - име, фамилия! Виж правилата! |
|
|
|
|