View Full Version : Схема на контролер
Petrov
15-05-2006, 12:46 AM
Някой да знае от къде мога да намеря схемичка на нещо от сорта http://www.mytsn.com/products/downlds.asp?prid=909
boby.m.m
15-05-2006, 02:35 PM
Предполагам, това е някакъв вид джойстик, така ли? :) Съжалявам, но английският ми е на по-елементарно ниво ;)
ajcinema
15-05-2006, 03:29 PM
Това е една джаджа, която ти позволява да управляваш симулатора със собствената си апаратура, без да използваш специални джойстици. Представлява контролер, който се включва директно на местата на машинките на приемника на апаратурата и собствената ти апаратура става джойстик. По-реално от това здраве му кажи. Аз имам подобно, но представлява само кутийка. От софтуера се наглася каква ти е честотата и какъв тип е приемника и работи, без да се налага да включваш примник. Само с предавател.
boby.m.m
15-05-2006, 04:41 PM
За пръв път чувам за такава чудесия :shock: Мисля, че съм безполезен в случая... с нищо не мога да ти помогна/
ajcinema
15-05-2006, 05:04 PM
Схема много трудно ще намериш. А изпълнението едва ли ще ти е по силите. Не, че нещо искам да кажа, ама това се прави само в завод...
Bongo
15-05-2006, 08:31 PM
Аз използвам симулатор FMS-2 ,не е кой знае какво, но има няколко предимства: интерфейса е много прост, работи и с бавни компютри и е безплатен :)
boby.m.m
15-05-2006, 10:28 PM
Ще се възползвам от заглавието на темата, за да помоля, ако някой има схеми на контролери на скоростта на въртене на двигател (speed controler), моля да даде линк! Благодаря!
П.п. Моля администраторите на сайта да не се сърдят за това малко отклонение от правилата :) ...
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.